Tuoteryhmät

Uutiskirje

Divari

Skrivaa oma ilmotus SlangiBuidun Divariin
Jos sul pyörii nurkis joku kliffa slangikniiga, tai hyvää musaa cd:llä, mikä vois ilahduttaa muita, ni sä voit laittaa siit ilmotuksen SlangiBuidun Divari-sivulle kohtaan: Blisataan

Niit kamoi, mitä blisataan slangibuidun varsinaises nettibuidus, ei saa divaris blisaa.

Jos sä taas tsökaat jotain, mitä et oo mistään viel hitannu, tsekkaa, tsennaiskohan SlangiBuidun jengistä kukaan, mist vois sellasii slumppaa. Tai ehkä joku on sellast jemmannu himassaan ja raskis nyt blisaa sen sulle. Laita ilmotus SlangiBuidun Divari-sivulle kohtaan: Slumpataan.

Ohjeet, miten Divari skulaa

Jos sä blisaat jotain, skrivaa ilmotukseen info. Ku sä päätät, paljonks sun kama bungaa, ni muista laskee kans, paljonks bungaa se, ett sä sendaat sen. SlangiBuidu ottaa provikaa 10 %, mut vähintään 3 egee. Ota sekin huomioon sun hinnassa. Sit ku joku haluu slumppaa sun kaman, ni se käy bungaamassa SlangiBuidun saitilla, me sendataan sulle sen osote, ja sä sendaat kamat sille tai te treffaatte jossain. Sit ku se vahvistaa meille, ett kamat on perillä, me siirretään fyrkat sun tilille.

Jos sä haluut slumppaa jotain, ni sit ilmotus bungaa kybän, sil hinnal se on saitil 3 kk. Jos sä haluut jatkaa senkin jälkeen, voit bungaa uudestaan. Skrivaa sun teksti lomakkeeseen slumpataan ja käy bungaamassa SlangiBuidus sun ilmotus.

Ku sä oot skrivannu sun tekstin, lomake lähtee automaattisesti saitin päivittäjälle, joka lisää sun ilmotuksen Divariin oikeeseen kohtaan: blisataan / slumpataan (sen mukaan, minkä lomakkeen sä oot ite blokannu) 1-5 arkipäivän kuluessa. Slumppausilmotusten fyrkkien täytyy kans olla SlangiBuidun tilillä.

Tarkemmat infot voit lukee Divarin säännöistä. Siel on kans ohjeet yrityksille, jos ne haluu blisaa niitten kamoi SlangiBuidun Divarissa.

Divarin säännöt

  

Näin skulaa SlangiBuidun Divari

Ilmoittaja

Divariin voi ilmoituksen jättää sekä yksityishenkilö että yritys. 

Tuotteet

SlangiBuidun Divarissa voi myydä ja ostaa erilaisia slangiin tai Stadiin liittyviä tuotteita. Divarissa ei saa myydä tuotteita, jotka kuuluvat SlangiBuidun omiin valikoimiin (Blisattavat kamat -osiossa). 

Sisältö

Myynti-ilmoituksen otsikossa on mainittava ilmoitettava tuote. Sisältö-kohdassa annetaan lisätiedot. Hinta-kohdassa annetaan hinta, johon on laskettu mukaan postituskulut ja SlangiBuidun provisio. 

Ostoilmoituksen otsikossa on mainittava tuote, jota etsitään. Sisältökohdassa voi antaa lisätietoja, myös omat yhteystietonsa, jos niin haluaa.

 Eri osastot

Ilmoitus laitetaan sille osastolle, minkä tilaaja valitsee: Blisataan – myytävät tuotteet, slumpataan – ostetaan tuotteita. Samassa ilmoituksessa ei voi ilmoittaa eri osastoihin kuuluvia tuotteita.

Kuvat

Ilmoitukseen liitettävä kuvat voi lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen: info@slangibuidu.fi 

Myyntitapahtuma, kun myyjänä on yksityishenkilö

 Kun ostaja kiinnostuu Divariin jätetystä myynti-ilmoituksesta, hän maksaa SlangiBuidulle tuotteen hinnan verkkokaupassa. SlangiBuidu ilmoittaa myyjälle ostajan yhteystiedot. Myyjä lähettää tuotteen ostajalle tai he sopivat tapaamisesta, jossa tuote luovutetaan. Kun ostaja vahvistaa tuotteen tulleen perille, SlangiBuidu maksaa myyjän tilille tuotteen hinnan, josta on vähennetty SlangiBuidun komissio. SlangiBuidun komissio on 10 %, kuitenkin aina vähintään 3 euroa.

 Myyntitapahtuma, kun myyjänä on yritys

Yritys voi toimia SlangiBuidussa kuten yksityishenkilö, silloin yrityksen nimeä eikä yhteystietoja mainita SlangiBuidun ilmoituksessa. Yritys maksaa SlangiBuidulle provision kuten yksityishenkilö. Yritys voi ilmoituksessaan antaa myös omat yhteystietonsa, jolloin tuotteesta kiinnostunut asiakas voi käydä ostamassa tuotteen suoraan yrityksen omasta myyntipisteestä tai verkkosivuilta. Siinä tapauksessa yritys ja SlangiBuidu sopivat ilmoitushinnoittelusta. Yhden ilmoituksen hinta yritykselle on 10 EUR (sis. alv 24 %). Yritys voi myös pyytää tarjousta viikko/kuukausihinnoittelusta. 

Vastuu

Ilmoittajat ovat henkilökohtaisesti vastuussa ilmoituksistaan. SlangiBuidu ei vastaa ilmoitetuista tuotteista. 

Henkilötiedot

SlangiBuidu ei julkaise eikä luovuta ulkopuolisille ilmoittajien henkilötietoja. Vain myyjälle ja ostajalle annetaan toistensa yhteystiedot. 

Otsikot ja tekstit

SlangiBuidu pidättää oikeuden muuttaa otsikointia, mikäli se on tarpeen ilmoituksen selkiyttämiseksi. SlangiBuidulla on oikeus jättää julkaisematta asiattomat ilmoitukset tai sellaiset, jotka eivät noudata SlangiBuidun sääntöjä. Jos ilmoittaja on maksanut ilmoituksen, joka jätetään julkaisematta, häneen otetaan viipymättä yhteyttä rahojen palauttamiseksi.

 Noudatetaan lakia ja hyviä tapoja: Divarissa ei saa myydä Suomen lain vastaisia tai hyviä tapoja loukkaavia tuotteita, esimerkiksi piraattikopioita tai väärennettyjä merkkituotteita. Ilmoituksen sisältö ei saa loukata ketään.