Tuoteryhmät

Uutiskirje

SlangiBuidu on enemmänki harrastus ku firma. Me digataan slangii ja siks ollaan päätetty duunaa ekaks slangikorttei. Niiden blisaamiseks perustettiin SlangiBuidu, ku Stadin lafkoille slangikortit oli liian marginaalinen artikkeli blisattavaks eikä niille tuntunu löytyvän mestaa. Samalla duunattiin Stadi-maisemataului, joita ei mistään muualta voikaan slumppaa ku SlangiBuidusta. Vähitellen ollaan tsökattu muitaki slangikamoi blisattavaks. Nykyään SlangiBuidun korttei voi slumppaa kans Stadin Slangi ry:n byroost ja Hagiksen hallin tokast kerroksest Yhtä juhlaa -buidust.

Valmiiden kamojen lisäks me voidaan skrivaa firmoille mainoksii tai muuta tekstii slangiks. Ja tää sit varmuuden vuoks suomeks: Jos haluatte  yrityksellenne erityisesti stadilaisiin vetoavaa mainontaa, voimme suunnitella mainostekstit yhdessä kanssanne.

SlangiBuidun  duunarit:

 Kai Juhani on Stadin kundi ja starbu.

Ylipäälle 55v. 70-luvulla Atskin oppei suorittanu graafinen ilmiö ja itsekäs Taiteilija.

Slangi skrivaajanakin tsennattu. Mm. Tsilarissa julkaistut "Hema & Ami broidikset Stadin gartsoilt ja pitskuilt." Jotka stooraavat omakohtaisista muistoista fiktion ja todellisuuden rajamailla.

Motto: "Leva va buli komedi, mut enast ku skriina, e Gude å sun granni!"

Kai Juhani taiteilee Artemoditauluja, kortteja ym.
Sekä vastaa SlangiBuidun taiteellisesta puolesta.

Virve Kuutar

   Virve Kuutar     Slangii kuunnellu jo snadina friiduna, ku faija bamlas himassa. Faijan runoista duunas kniigan ja sit faijan kans kimpassa slangirunokortteja. Niitä perinteitä jatkaa SlangiBuidus. Slangiks skrivailee itekin ja on fotaillu Stadin maisemii siitä asti, ku slumppas stuiduaikoina järkkärin. Muutaman vuoden oli messissä Stadin Slangi ry:n hallituksessaki, varabamiksena lopuks. Ja nyt taas Tsilarin toimituksessa.

Slangii kuunnellu jo snadina friiduna, ku faija bamlas himassa. Faijan runoista Virve Kuutar duunas kniigan Himaföneri ja sit faijan kans kimpassa slangirunokortteja.

Niitä perinteitä jatkaa SlangiBuidus. Slangiks skrivailee itekin ja on fotaillu Stadin maisemii siitä asti, ku slumppas stuiduaikoina järkkärin. Muutaman vuoden oli messissä Stadin Slangi ry:n hallituksessaki, varabamiksena lopuks. Ja nyt taas Tsilarin toimituksessa.

Virve Kuutar tsiigailee ja funtsii nyyii tuotteita.
Skrivaa stooreja ja slangibreivii sekä
handlaa SlangiBuidun toimistorutiinit ja dirikoi hela firmaa.

 

Slangibuidua hallinnoi:

Mimino Art /Mimino Oy
Kirjatyöntekijänkatu 10 B

00170 Helsinki
Y-tunnus 1234567-8